Web Analytics Made Easy - Statcounter

دشت‌افکن از برپایی خیمه‌گاه مجازی عاشقان ابا عبدالله الحسین (ع) در کتابخانه‌های عمومی آبادان خبر داد و گفت: این برنامه به مناسبت فرا رسیدن ایام محرم و سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) از سوی اداره کتابخانه‌های عمومی آبادان اجرا می‌‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «احمدرضا دشت‌افکن» ظهر امروز (دوشنبه 3 شهریور) در نشست کتاب‌خوان مجازی با محوریت امر به معروف و نهی از منکر که با حضور جمعی از کتابداران کتابخانه‌های عمومی آبادان برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام محرم اظهار کرد: معرفی کتاب‌های مناسب برای استفاده عموم شهروندان امری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی آبادان افزود: بیش از 63 نفر به صورت آنلاین این نشست را دنبال می‌کنند که ضرورت دارد از همه این عزیزان تشکر کنیم.

 

وی از برپایی خیمه‌گاه مجازی کتابخوانی عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در ایام محرم خبر داد و اضافه کرد: این خیمه‌گاه به مناسبت فرا رسیدن ایام محرم و سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) از سوی اداره کتابخانه‌های عمومی آبادان برپا شده است.

 

دشت‌افکن ماهیت قیام حضرت سیدالشهداء (ع) را الهی خواند و تصریح کرد: حرکت ایشان برای تمامی اعصار مایه الگوبرداری و سرمشق است.

 

وی هدف از برپایی خیمه‌گاه مجازی کتابخوانی را نشر معارف اهل بیت (ع) در بستر فضای مجازی دانست و ابراز کرد: برنامه‌ریزی انجام شده در دهه نخست محرم قرائت زیارت عاشورا همراه با مداحی و معرفی کتاب عاشورایی به صورت پخش زنده انجام می‌شود.

 

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی آبادان تاکید کرد: شهروندان برای استفاده از این برنامه‌ها می‌توانند هر شب از ساعت 22 از طریق لینک‌های www.instagram.com/arvandplir؛ www.instagram.com/samenketab؛ www.instagram.com/farhanglibrary؛ www.instagram.com/haddadketab وارد فضای مجازی شده و از این معنویت بهره‌مند شوند.

 

وی همچنین خاطر نشان کرد: سلسله برنامه‌های فرهنگی کتابخانه‌های عمومی آبادان در فضای مجازی تداوم خواهد داشت.

 

در این نشست، کتاب‌های «واجب فراموش شده» نوشته ابراهیم امینی توسط سارا زارع (مسئول کتابخانه عمومی ثامن‌الائمه (ع))، «فرهنگ مختصر امربه معروف و نهی از منکر» نوشته گروه مولفان توسط مینا قیم (کتابدار کتابخانه عمومی شهید حداد عادل)، «بزرگترین فریضه» نوشته محمدتقی مصباح یزدی توسط نرگس خاتون بوستانچی‌زاده (کتابدار کتابخانه عمومی فرهنگ)، «فریضه واجب و همگانی» نوشته یوسف علی‌پور توسط رضیه سعیدیان (کتابدار کتابخانه عمومی ولیعصر (عج))، «فتح خون» نوشته شهید مرتضی آوینی توسط احمد ربیعی (مسئول کتابخانه عمومی شهدای اروند)، «ماجرای عاشورا» نوشته علی اکبر قریشی توسط  ناصر دارم (مسئول کتابخانه عمومی باب‌الحوائج (ع))، «سفر سرخ» نوشته مجید مسعودی توسط عبدالعباس علیان (مسئول اداری و مالی کتابخانه‌های عمومی آبادان) معرفی و تجربه خواندن آنها با اعضای کتابخانه و مخاطبان به اشتراک گذاشته شد.

 

پایان پیام/660

منبع: شبستان

کلیدواژه: برگزاری نشست آنلاین برنامه های ایام محرم کتابخوانی مجازی خیمه گاه منطقه آزاد اروند مجازی فضای مجازی کتابخوانی اداره کتابخانه های عمومی آبادان کتابخانه عمومی ایام محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۹۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم

همشهری آنلاین - بهاره خسروی : قصه ها و ترانه های و ماشین‌نوشته های تهران قدیم خط به خطش برای اهالی تهرانی که در گرد و غبار روزگار مویی سپید کرده‌اند پر از خاطره‌های فراموش نشدنی است.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«محمود منیعی» تهران‌پژوه، درباره این موضوع توضیح می‌دهد: «با عجین شدن خودرو در زندگی روزمره مردم و جمع شدن بساط درشکه‌چی‌ها اغلب راننده‌ها برای جلب مشتری بیشتر و بازارگرمی سعی می‌کردند از ‌ترفندهای مختلفی استفاده کنند. قدیم‌ها خودروها فاقد پخش‌صوت یا رادیو بودند. به همین دلیل، اغلب راننده‌ها سعی می‌کردند با خوش‌وبش و نقل روایت‌های جالب به نحوی با مسافران ارتباط بگیرند تا اینکه به مرور زمان راننده‌ها یا شوفرهای خوش‌صدا شروع کردند به آوازخوانی در طول مسیر که در ماشین دودی هم انجام می‌شد.»

بنا بر این، خواندن تصنیف‌هایی کوچه‌بازاری مانند ترانه معروف ماشین مشدی ممدلی نه بوق نه صندلی و از قند و شکر ساخته‌ام جوجه خروس، آقایان یکی یه دونه خروس و... در هنگام سفر رواج پیدا کرد.

اما قصه ماشین‌نوشت ماجرای جالب‌تری دارد. مطالبی که اغلب برگرفته از دلمشغولی‌های روزمره صاحب خودرو بود. درباره فرهنگ ماشین‌نوشت‌ها «سیدجمال هادیان طبایی‌زواره» کتابی با عنوان «اتول‌نامه» نوشته است که در آن به موضوع همین ماشین‌نوشت‌ها و معروف‌ترین و پر مخاطب‌ترین آنها در میان راننده‌ها پرداخته شده است.

منیعی در این باره می‌گوید: «زیبایی بصری خودروها و اینکه پیام و اثری تلنگرآمیز برای ذهن مخاطب داشته باشد برای راننده‌های تهران قدیم بسیار مهم بود و به همین دلیل سعی می‌کردند وسیله نقیله‌شان را با بهترین شکل و نوشته‌ها تزیین کنند و به نحوی تو چشم شهر باشد؛ از جمله: عمرا اگر لنکه‌ام را پیدا کنی / خدایا هیچ جوانی را نامراد نکن/ مژده ‌ای دل که مسیحا نفسی می‌آید / سلام جیگر طلا / ناظم نظم جهانی کی می‌آیی / خدا کند که بیایی و..»

کد خبر 848729 برچسب‌ها هویت شهری تهران اتومبیلرانی

دیگر خبرها

  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • سوگ مردم استان یزد در محرم شهادت امام جعفر صادق (ع)+ فیلم
  • برگزاری خیمه‌های عزاداری صادق آل محمد در ۴۰۰ مسجد منتخب تهران
  • تفال به حافظ شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ المنه لله که در میکده باز است....
  • مراسم وداع با پیکر مطهر شهید عشیری لیوسی در دزفول
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس در ۲ شهر خوزستان تشییع می‌شود
  • تجلیل از برگزیدگان دومین دوسالانه نشان هدهد سفید در گیلان
  • شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم