Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم باشکوه پیاده روی اربعین به اتمام رسیده و زائران گوشه و کنار ایران و حتی کشورهای دیگر در میان بدرقه باشکوه مردم استان راهی خانه های خود می شوند.
از هفته ها پیش از آغاز کنگره عظیم اربعین حسینی محبان اهل بیت (ع) از زن و مرد گرفته تا پیر و جوان با استقرار موکب های پذیرایی در 2 مرز شلمچه و چذابه و به تن کردن لباس خدمت به زائران، خود را آماده پذیرایی می کنند تا اگرچه خود توفیق حضور در بین الحرمین را ندارند اما خادم زائران راهی شده به سوی کربلا باشند، مردم خوزستان از تمام مشکلات ریز و درشتشان فارغ شدند تا رسم مهمان نوازی از زوار اباعبدالله الحسین (ع) را به خوبی بجای آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از بی بی عوده 80 ساله که حالا سال هاست کوچکترین موکب ایام اربعین را به عشق زوار کربلا برپا می کند، تا روحانی که پاک کردن کفش زائران را نذر خود کرده است، از راننده ای که مسافران طریق الحسین (ع) را رایگان جابجا می کند تا خیری که پس انداز یکسال خود را در راه پذیرایی از زائران هزینه می کند، همگی نشانه هایی از علقه نا گسستنی مردم دیار خوزستان با خاندان اهل بیت (ع) می باشند.
از اهواز به سمت مرزهای استان به عنوان گلوگاه های وصال عاشقی که حرکت کنید تمام مسیر رفت و برگشت به نصب پرچم های عزاداری مزین شده است و موکب های برپا شده در مسیر، زائران را به صرف نوشیدنی و غذا مهمان می کنند تا خستگی سفر از جانشان به در شود؛ بسیاری موکب ها اگرچه ساده هستند اما تمام لطف آن به خدمت صادقانه مردم محلی است که با تمام وجود نوای هلابیکم یا زوار سر می دهند.
روزهای آخر سفر زوار است و بسیاری خستگی روزهای متمادی پیاده روی در تنشان رخنه و زخم هایی بر پاهایشان نشسته است از همین رو میزبانان خوزستانی با مداوا و ماساژ زائران مُسکنی می شوند بر این دردها تا راهی باشد برای شریک شدن در ثواب این پیاده روی باشکوه.
این روزها مسئولان دولتی نیز پا به پای مردم در بخش های مختلف خدماتی، درمانی، امنیتی و نظامی حاضر شدند تا این مراسم به شکل مطلوبی برگزار شود.

**عملکرد قابل قبول خوزستان در خدمت رسانی به زائران کربلا
وزیر کشور گفت: استان خوزستان در برنامه ریزی برای خدمت رسانی به زائران اربعین و تامین زیر ساخت ها از برنامه تعیین شده پیش افتاده و عملکرد قابل قبولی داشته است.
عبدالرضا رحمانی فضلی ادامه داد: امکانات در مرزهای شلمچه و چذابه نسبت به سال قبل بهتر بوده و امکانات خوبی در اختیار زائران قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: بر اساس بازدید صورت گرفته از سه گذرگاه مرزی مهران ، شلمچه و چذابه ، خوزستان در زمینه تامین زیر ساخت ها به خوبی عمل کرده و از برنامه تدوین شده در این راستا جلوتر است.
وزیر کشور ابراز امیدواری کرد در سالهای آینده مسیر خدمت رسانی به زائران و تامین امکانات به ویژه در زمینه زیر ساخت ها در گذرگاه های مرزی بهتر شده و خدمات مطلوب تری به زائران ارائه شود.
وزیر کشور از استاندار و مسئولان اجرایی که تلاش های زیادی برای فراهم کردن زیرساخت های گذرگاه مرزی چذابه کرده اند تقدیر کرد.

**استمرار خدمت رسانی به زائران تا پس از اربعین
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: خدمات امداد و نجات به زائراناربعین حسینی تا سه روز پس از اربعین وبازگشت زائران به وطن ادامه دارد.
مرتضی سلیمی افزود: سطح خدمات امداد ونجات امسال 6درصد در مقایسه با اربعین پارسال افزایش داشته است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه امسال سطح خدمات امداد و نجات جمعیت هلال احمر درمقایسه با اربعین سال گذشته مشهودتر و اثرگذارتر بوده است افزود: نیروهای امدادی سازمان امداد و تجات در عراق با 350نفر ، 32دستگاه آمبولانس و هفت دستگاه اتوبوس آمبولانس در حال فعالیت هستند.

**خوزستانی ها میزبان شایسته ای برای زائران اربعین هستند
نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز با تقدیر از موکب داران و خادمان زائران اربعین حسینی در مرزهای شلمچه و چذابه بیان کرد: خوزستانی ها میزبانی آبرومند و شایسته ای برای زائران عزیز بوده و هستند.
آیت الله سیدعلی موسوی جزایری با تقدیر صمیمانه از موکب داران خوزستانی که از همه اقوام در مرزهای شلمچه و چذابه مشغول خدمتگزاری به زائران اربعین حسینی هستند افزود: با وجود گرد و غبار و بارندگی های شدید در چند روز اخیر ، نشانی از خستگی و دلسردی در موکب داران مشاهده نکرده ام و به حمدالله همچنان با روحیه عالی و در خور تحسین به زائران عزیز خدمت رسانی می کنند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هدف از حضور در بین مواکب را تقدیر و تشکر از موکب داران که عموما از جوانان پرشور ، بااحساس و متدین خوزستانی هستند عنوان کرد و افزود:در اربعین هرسال حجم و تنوع خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی در مرزهای شلمچه و چذابه افزوده می شود و انشاءالله در سال های آینده شاهد تداوم این خدمتگزاری خواهیم بود.
آیت الله موسوی جزایری ابراز امیدواری کرد : مواکب مردمی در گذرگاههای مرزی با ساختن بناهای دائمی بتوانند خدمات بهتر و شایسته تری به زائران اربعین حسینی ارائه کنند.

**برپایی 2هزار و 100 موکب عتبات عالیات در ایران و عراق
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور گفت: 2 هزار و 100موکب این ستاد در ایران و شهرهای مقدس عراق برپا شده و مشغول خدمت رسانی شبانه روزی به زائران اربعین حسینی هستند.
حسن پلارک با بیان اینکه 45درصد مواکب در نقاط مختلف میهن اسلامی و 55 درصد آنها در شهرهای بلد ، سامرا ، کاظمین ، نجف اشرف ، کربلا و مسیرهای منتهی به مرزهای ایران و عراق و مسیر نجف تا کربلا مستقر هستند افزود: این تعداد مواکب نسبت به 2 سال گذشته 20درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه همه هزینه مواکب از محل کمک مردمی ، نذورات و مشارکت خیرین تامین شده گفت: در این مواکب برای پخت و آماده سازی روزانه 9 میلیون وعده غذایی برنامه ریزی شده است.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور در ادامه ظرفیت اسکان زائران در مواکب این ستاد در داخل کشور و عراق را 1.5میلیون نفر بیان کرد و افزود: در این مواکب حدود 150هزار خادم ثبت نام شده مشغول خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی هستند.
پلارک با اشاره به آمادگی کامل مواکب برای میزبانی و پذیرایی از زائران اربعین حسینی ادامه داد: خدمت رسانی به زائران تا پنج روز پس از روز اربعین ادامه خواهد داشت.

**استقرار 450 دستگاه اتوبوس در مرز شلمچه و چذابه
مدیر کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان خوزستان گفت:به منظور انتقال زائران بازگشته از سفر کربلا به استان های سراسر کشور 450 دستگاه اتوبوس در مرزهای چذابه و شلمچه مستقر شدند.
غلامعباس بهرام نیا با اشاره به استقرار دفاتر شرکت های حمل و نقل مسافری فعال خوزستان در مرز های چذابه و شلمچه گفت: همکاری استان های معین و شرکت های مسافربری با تمام ظرفیت در مرزهای چذابه و شلمچه تردد برای زائران اربعین حسینی را روان تر کرده و در حال حاضر 12 شرکت در مرز چذابه و هشت شرکت در مرز شلمچه برای جا به جایی مسافران مستقر هستند.
بهرامی نیا با بیان اینکه روند بازگشت و انتقال زائران از 2 مرز شلمچه و چذابه به صورت روان در حال انجام است گفت: همچنین گشت های راهداری در 2 مسیر چذابه و شلمچه به صورت شبانه روز در حال گشت زنی هستند تا در صورت نیاز خدمات خودرویی به زائران ارائه کنند.

**اضافه شدن 200 رام به ظرفیت قطارهای جنوب
مدیرکل راه آهن جنوب گفت: 200 رام قطار برای انتقال زائران بازگشته از عراق در راه آهن جنوب کشور پیش بینی شده که در صورت تقاضا متناسب با آن تعداد قطارها در این مسیر برای جابجایی زائران اربعین افزایش می یابد.
عبدالکریم درویش زاده ادامه داد: این قطارها تا 15 آبان ماه جابجایی زائران را انجام می دهند ضمن اینکه قطارهای جدید نیز به صورت فوق العاده با ظرفیت 130 هزار صندلی زائران را جابجا می کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه ظرفیت خرید بلیت قطار از 9 تا 12 آبان ماه تکمیل شده تعدادی قطار دیگر به منطقه جنوب اعزام می شوند تا شرایط برای انتقال زائران به استان های کشور فراهم شود.
مدیر کل راه آهن جنوب گفت: در حال حاضر یک ریل باس 24 ساعته از خرمشهر به شلمچه و برعکس روزانه با ظرفیت 12 هزار نفر زائران را جا به جا می کند.
درویش زاده تصریح کرد: آمادگی شبانه روزی برای جابجایی زائران از خرمشهر تا شلمچه وجود دارد ضمن اینکه تا 15 آبان ماه و بازگشت زائران از کربلا خدمت رسانی به زائران در این مسیر ادامه دارد.
وی اظهار داشت: علاوه بر قطارهایی که بین خرمشهر به تهران و سایر نقاط کشور پیش بینی شده روزانه 14 رام قطار زائران را در حومه استان خوزستان جابجا می کنند.

بنابراین گزارش مراسم باشکوه پیاده روی اربعین 97 مطابق تقویم رسمی کشور به پایان رسید اما مردم خوزستان از فردای این روز بار دیگر برای فرارسیدن این کنگره عظیم انسانی لحظه شماری می کنند تا بار دیگر هرچه دارند در راه زوار امام حسین (ع) در طبق اخلاص بگذارند.
گفتنی است شلمچه و چذابه در استان خوزستان و مهران در استان ایلام سه گذرگاه رسمی و بین المللی تردد زائران اربعین حسینی است.
اربعین پارسال حدود 380هزار زائر از گذرگاه مرزی چذابه راهی کربلای معلی و نجف اشرف شدند همچنین مرز شلمچه از مبادی تردد زائران اربعین حسینی در 15 کیلومتری خرمشهر قرار دارد.
در مسیر 15 کیلومتری میدان مقاومت خرمشهر تا نقطه صفر مرزی شلمچه حدود 450 موکب مردمی شبانه روز به زائران اربعین حسینی خدمت رسانی می کنند.
از اربعین سال 1392 که نخستین کاروان های زائران از چذابه و شلمچه راهی کربلا شده اند هر سال بر اشتیاق و شور مردم دلداده و عاشق امام حسین(ع) افزوده می شود به گونه ای که ستاد اربعین حسینی در خوزستان به ریاست بالاترین مقام اجرایی استان همه دستگاه های اجرایی را برای آماده سازی زیرساخت گذرگاههای مرزی چذابه و شلمچه مکلف می کند.
در این راستا 2 قرارگاه اربعین در مرزهای شلمچه و چذابه به ریاست 2 معاون استاندار خوزستان از مدتها پیش فعال شده تا با هماهنگی و تعامل بیشتر ، بتوانند مشکلات پیش روی زائران را مرتفع کنند.
گزارش : ندا رضاپور
9887/6064
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی اسلامی ایران ایران پیاده روی راهداری و حمل و نقل جاده همه دستگاه های اجرایی راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۱۲۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی

علی المؤید رئیس سازمان رسانه و ارتباطات این کشور امروز (شنبه) با «فرشاد مهدی پور» معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و هیاتی به نمایندگی از نهاد‌های مهم رسانه‌ای این کشور دیدار و درباره همکاری‌های مشترک تبادل نظر کرد.

در این نشست که در بغداد برگزار شد، تقویت همکاری‌ها در حوزه رسانه، تولید محتوای رسانه‌ای که به انتقال تصویر حقیقی دو کشور کمک می‌کند و توسعه و سازماندهی کار شبکه‌های اجتماعی دیجیتال پیشرفته از طریق تولید مطالبی که همگام با پیشرفت‌های دنیای ارتباطات باشد و با فرهنگ و مطالب مورد علاقه مردم دو کشور سازگار باشد، بررسی شد.

همچنین در این نشست، پوشش رسانه‌ای سفر زیارت اربعین نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هیات ایرانی از سازماندهی عراق در برگزاری مراسم اربعین طی سال‌های گذشته و موفقیت بزرگ و برجسته این کشور در پوشش رسانه‌ای سفر اربعین سال گذشته تقدیر کرد و پیشنهاد داد که از تجربه ایرانیان در حوزه سازمان رسانه‌ای عتبات عالیات استفاده شود.

در بخش دیگری از این نشست، راهکار‌های همکاری مشترک دو کشور برای مبارزه با اخبار جعلی و راه‌های مبارزه با این اخبار از طریق تشکیل کمیته‌های مشترک که به کاهش شایعات گمراه‌کننده و محتوای جعلی که به روابط بین دو کشور آسیب می‌زند، مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این نشست، هیات ایرانی امکان برگزاری دوره‌های آموزشی در جمهوری اسلامی ایران از سوی دانشگاه‌های متخصص در حوزه رسانه و ارتباطات و همچنین دانشکده‌های آموزشی مامور به این حوزه را پیشنهاد کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • پشت پرده محرومیت گران‌قیمت ویسی؛ بچه سردار مملکت باید بمیرد؟ حفاظت اطلاعات بازی‌ها را رصد کند!
  • جزئیاتی از ارائه خدمات به زائران حج تمتع ۱۴۰۳/ ۶۲۲ کاروان عازم سرزمین وحی می‌شوند
  • پیکر شهید تازه تفحص شده با حضور پرشور مردم همدان تشییع شد
  • تدابیر لازم برای میزبانی شایسته نساجی از پرسپولیس اندیشیده شده است
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • سجده شکر، پاسخ ساسان به حاشیه‌سازان(عکس)
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی