Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@13:01:44 GMT

موکب گلستان به ۴۶ هزار زائر اربعین خدمات رسانی کرد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۶۷۸۳

موکب گلستان به ۴۶ هزار زائر اربعین خدمات رسانی کرد

کربلا- موکب علی بن موسی الرضا گلستان در حالی پس از ۲۰ روز خدمات رسانی در کربلا راهی کشور شده که به گفته خادمان، یاد هشت سال دفاع مقدس را و رشادت های رزمندگان را برای آن ها زنده کرده است.

خبرگزاری مهر- گروه استان ها: مردان پر تلاش بار دیگر درکنار هم قرار گرفته اند تا حماسه ای عظیم به رخ جهانیان بکشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردانی که روزگاری در جبهه‌های جنگ فعالیت می‌کردند تا به مردم و کشور خود خدمت رسانی کنند امروز در سرزمین کربلا در موکب های مختلف حاضر شدند تا خدماتی از جنس عشق به زائرین ابا عبدالله الحسین(ع) ارائه دهند.

بسیجی، سپاهی، کارمند، کشاورز، پزشک و دیگر اقشار جامعه در اینجا حضور پیدا کردند تا با خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی ارادت خود را نسبت به ابا عبدالله الحسین(ع) نشان دهند.

موکب علی بن موسی الرضا استان گلستان برای دومین سال است که با پشتوانه خادمانی از سراسر استان گلستان در کربلا معلی برپا شد. برنامه ریزی های برپایی این موکب از ماه ها قبل از آغاز محرم شروع شد و اقشار مختلف حتی با دست خالی پای کار آمدند تا این افتخار دو سال پیاپی نصیب استان گلستان شود.

امروز موکب گلستان در حالی به کار خود در کربلا معلی پایان داد که ۲۰ روز پیاپی به زائران امام حسین (ع) در منطقه حی العباس به صورت شبانه روزی خدمات رسانی کرد.

به گفته محمد آخوندی که خود یکی از خادمین موکب علی بن موسی الرضا و رزمنده دوران ۸ سال دفاع مقدس است، در این موکب سردارانی حضور دارند که دست یا پا ندارند و افراد زیادی هم شیمیایی هستند. او که علی رغم رشادت های خود در دفاع مقدس و تلاش بی وقفه اش در موکب، خود را هم سطح سایر خادمان موکب نمی داند، می گوید که رشادت اصلی را همکارانش در موکب انجام داده اند.

آخوندی با ما همراه می شود تا سردارها و رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس را با ما آشنا کند. یکی از خادم های زوار امام حسین(ع) هاشم نام دارد. او از جانبازان دوران جنگ تحمیلی است. برای گفتگو نزدیک می شویم در نگاه اول پای مصنوعی که کنار هاشم قرار داشت چشمانمان را به خود خیره می کند انگار برای زمان کوتاه پای مصنوعی را از خود جدا کرده بود تا دقایقی را به استراحت بپردازد. وی برای باب گفتگو از موکب علی بن موسی الرضا یاد می کند.

هاشم معتقد است که این موکب از جهات مختلف با زمان ۸ سال دفاع مقدس شباهت بسیار نزدیکی دارد. او می گوید در آن زمان هم عشق به امام حسین بود و تمام اهداف و کارهایی که انجام می شد برای زیارت امام حسین(ع) بود الان اینجا هم همان عشق و ارادت به امام حسین(ع) موج می زند.

پا گذاشتن در کربلا معلی به عنوان یک خادم یک رویا محسوب می شود

به سراغ محد صدیقی از دیگر خادمان موکب می رویم. صدیقی می گوید آن روزی که در جبهه ها کار می کردم برای امام حسین(ع) بود الان هم همان راه و همان مسیر ادامه دارد و فرقی نمی کند.

او که تاکید دارد جبهه یک وظیفه بود و این وظیفه ای دیگر است، اضافه می کند: هیچ وقت فکر نمی کردم روزی به عنوان خادم امام حسین(ع) در سرزمین کربلای معلی پا بگذارم و این یک رویا است.

وی از وصف حال خود می گوید و توضیح می دهد: حال عجیبی دارم که توصیفش کار سختی است فقط می دانم که تا الان این حس را تجربه نکرده ام.

خدمات رسانی به زائرین اربعین شرایط جنگ کاملا احساس می شود

خادمی دیگر با ما همراه می شود و می گوید از تمام استان های کشور در سرزمین کربلا حضور دارند. محسن مصطفوی ادامه می دهد: اکنون شرایط همچون دوران جبهه ها است اما به شکل بهتر و با تکریم و انظباط بیشتری همراه است. همان صحنه هایی که در جبهه ها شاهد بودیم همان ها را در اینجا می بینیم با تفاوتی که آنجا کشت و کشتار بود اینجا محبت صفا و دوستی ایجاد شده است.

او یادآوری می شود که در زمان جنگ شرایط خاص دیگری وجود داشت و ما تالاش می کردیم با این ها مقابله کنیم اما اکنون بعد از صدام یک وحدت و همبستگی به وجود آمده است که بسیار خوب است.

اینجا همه پست ها و مقام ها کنار می رود همه یک دل و همگام می شوند ومی توان مقام انسان دوستی را به راحتی نظاره کرد. موفقیت خدمات رسانی به زائرین اربعین حسینی مرهون زحمات همه به ویژه برو بچه های جبه ها و جنگ است

در مسیر گفتگوها با پزشک تیم رو به رو می شویم. دکتر حسینی با ما همراه می شود و می گوید: شیعه و سنی باهم فرقی نمی کند همه باهم هماهنگ هستند اینجا همه تلاش می کنند و دست به دست هم دادند تا رشادت های امام حسین (ع) را به مردم جهان نشان دهند و بزرگی این امام مهربان را به همه ثابت کنند.

خادمی دیگر می گوید «این موقعیتی که الان می بینید هماهنگ با همان موقعیت جبهه و جنگ است یعنی الان احساس ما این است که در همان خاک ریزها و پشت خاک ریزها بچه ها قرار دارند و در حال خدمت رسانی هستند. من یک آدم معمولی هستم یک بسیجی کوچک افتخار من این است که نوکری زائرین ابا عبدالله الحسین به من داده شد و این افتخاری است که خدا نصیب من کرده است.»

در گپ و گفتگو با خادمین موکب علی بن موسی الرضا مشغول بودیم که در بین آن ها  با سردار گوکلانی مواجه شدیم. او که از سرداران ارشد ۸ سال دفاع مقدس لشکر ویژه ۲۵ کربلا بود، معتقد است موفقیت خدمات رسانی به زائرین اربعین حسینی مرهون زحمات همه به ویژه برو بچه های جبه ها و جنگ است.

گوکلانی می گوید اکنون نیروهای که بکار گیری شدند از طریق مدیریت جعفری بود. دوباره همان بچه های جبهه و جنگ آمدند و اینجا مشغول به همکاری شدند.  در دوران دفاع مقدس امام خمینی(ره) فرمودند که راه قدس از کربلا می گذرد و ما برای تحقق همین مسئله آمده ایم.

در این گفتگوها رضا جعفری مسئول موکب علی بن موسی الرضا را با خود همراه می کنیم. جعفری می گوید اکنون دوستانی که هم در دوران جنگ و هم در مدیریت های حج با سابقه هستند و تجربه خوبی دارند به اینجا آمدند و ترکیبی از این افراد را سازماندهی کردیم تا در امور مختلف به کار گرفته شوند و ازاینکه توانستیم با کارمان موفقیت را دنبال کنیم و به نتیجه برسیم بسیار برای ما خوشایند است.

طبخ غذا برای ۲۰۹ هزار و ۹۰۰ زائر

 وی با اشاره به اینکه موکب علی بن موسی ارضا از یکم آبان فعالیت خود را آغاز کرده می گوید: این موکب به مدت ۲۰ روز در کربلا برپا است تا به زائرین خدمات رسانی کند. در این مدت توانستیم برای ۴۶ هزار نفر از زائران شرایط اسکان و اقامت آن ها را فراهم کنیم.

جعفری توضیح می دهد: با همتی که خادمین این موکب داشتند در این مدت توانستیم برای ۲۰۹ هزار و ۹۰۰ نفر وعده غذایی در بخش های صبحانه، نهار و شام طبخ کنیم.

 ارائه خدمات رفاهی همچون خیاطی، آرایشگاه، کفاشی موبایل و امانات به  ۳ هزار و ۶۹۰ نفر از زائرین اربعین حسینی از دیگر برنامه های موکب علی بن موسی الرضا است.

پذیرش ۷۲۰۰ نفر در درمانگاه علی بن موسی الرضا

رئیس موکب علی بن موسی الرضا در میان صبحت های خود اشاره ای هم به خدمات رسانی پزشکان گلستانی می کند و ادامه می دهد: این پزشکان از ابتدای برپایی این موکب تا کنون ۷ هزار و ۲۰۰ نفر را در درمانگاه ما ویزیت و پذیرش کردند. با امکاناتی که موکب برای زائرین در نظر گرفت تعداد ۷ هزار و ۹۰۰ نفراز خدمات اینترنتی ما بهره مند شدند.

جعفری یادی از خیرین پر تلاش می کند و می گوید آنان با تلاش خود تا الان پنج وعده غذایی حلیم طبخ کردند و در بین زائرین و مردم حی العباس توزیع کردند.

اینجا واقعا رنگ و بوی همبستگی در دوران ۸ سال دفاع مقدس احساس می شود چرا که موکب علی بن موسی الرضا در زمان فعالیت خود توانسته از تمامی استان های کشور زائر پذیرش کند و حتی میزبان زائرین چند کشور خارجی هم باشد.

جعفری می گوید: برای ما فرقی نمی کند همه مثل هم هستند و ما از همه مراجعه کنندگان پذیرایی کردیم.

توزیع ادعیه، زیارت اربعین، دسته روی، برگزاری یادواره سرداران، ۴ هزارشهید استان گلستان مشاوره به زائرین و پاسخ گویی از جمله برنامه های فرهنگی بود که توسط این موکب انجام شد.

ما در این گفتگو با سرداران و رزمندگان مختلفی همراه شدیم که همه آن های آزادی خود را مدیون خون شهدا دانستد، شهدایی که با تاسی ازسید و سالار شهیدان، سرور آزادگان جهان ابا عبدالله الحسین به میدان رفتند و رشادت ها و افتخارات بزرگی را برای سرزمین خود به ارمغان آوردند.

امروز این خادم های عاشق با حضور خود در کربلا آمدند تا به جهان اعلام کنند که راه امام حسین(ع) بعد از قرن ها همچنان ادامه دارد و تا زمانی که جان در بدن دارند از آن امام پیروی خواهند کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۶۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی

ایسنا/گیلان معاون عمرانی استاندار گیلان از دستگاه‌ها خواست روند خدمت‌رسانی را تسریع کنند و گفت: در روزهای آینده به‌واسطه حضور استاندار در مرکز، کمک‌های ملی خواهیم گرفت و براساس بازه زمانی، کارها را پیش می‌بریم.

موسی فکور امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش‌سوزی در شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت برگزار شد، با اشاره به برگزاری این نشست به‌صورت اضطراری، اظهار کرد: حادثه آتش‌سوزی بامداد دو روز پیش، بخش زیادی از روستا را درگیر و خسارت زیادی به مردم وارد کرد. ما منتظر اعلام نظر کارشناسان درباره علت شروع آتش‌سوزی هستیم.

وی حادثه آتش‌سوزی شهرک امامزاده ابراهیم را بسیار تلخ دانست و گفت: مردم همه دارایی خود را از دست دادند و ساختمان‌های مسکونی و تجاری به تلی از خاک تبدیل شدند، البته نوع سازه چوبی منطقه در تشدید این حادثه نقش داشت.

معاون استانداری گیلان با بیان اینکه سازه‌های چوبی شهرک امامزاده ابراهیم کاملاً خشک و آماده اشتعال بودند، ادامه داد: کارشناسان باید علت دقیق حادثه را بررسی کنند، به‌دنبال اظهار نظرهای غیر کارشناسی نیستیم و حتماً باید کار کارشناسی انجام شود.

فکور با تاکید بر لزوم کمک‌رسانی به مردم برای اصلاح و بازسازی واحدهای حادثه‌دیده، بیان کرد: باید آمارهای درست و مناسب داشته باشیم و تعداد دقیق واحدهای تجاری و مسکونی و ابعاد این واحدها را مشخص کنیم، سپس آواربرداری انجام شود تا موقعیت‌ها به هم نخورد.

وی کمک‌رسانی به مردم را براساس نیاز منطقه دانست و اظهار کرد: باید دستگاه‌های متولی را تعیین و تقسیم کار کنیم، البته مهار آتش به‌صورت کامل انجام شده و روند اسکان و ساماندهی و تغذیه خانواده‌های آسیب‌دیده مناسب است.

وی با بیان اینکه امروز باید برای سازه‌های آینده تصمیم بگیریم تا چنین حوادثی تکرار نشود، ادامه داد: می‌توان به جای سازه چوبی، از نمای چوب استفاده کرد تا مردم و کشور متحمل خسارت نشوند.

فکور با توجه به اولویت‌بندی نیازهای مردم منطقه، گفت: ایجاد روشنایی معابر در مناطق خسارت‌دیده برای تردد ماشین‌آلات و امنیت در شب ضرورت دارد.

معاون استاندار گیلان به مشکلات نقشه‌برداری اشاره و بیان کرد: باید حدود اربعه ساختمان‌ها را رعایت کنیم، سپس آواربرداری انجام شود. سازمان‌های بیمه‌گر نیز باید کار کارشناسایی و تعیین خسارت همه پلاک‌ها را آغاز کنند.

وی شهرک امامزاده ابراهیم را مقصد گردشگری دانست و افزود: در بازنگری طرح هادی این روستا می‌توان از سازه بتنی با نمای چوب و یا محلول کندسوز روی سازه‌های چوبی استفاده کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • کاهش قیمت و افزایش خدمات در حج ۱۴۰۳
  • همایش بزرگ زائران حج تمتع منطقه کاشان برگزار شد
  • موکب عزاداری شب شهادت امام جعفر صادق(ع) در بجنورد
  • برپایی مراسم دسته‌روی عزاداری امام جعفر صادق(ع) در بجنورد
  • برپایی ۵ موکب شهادت امام جعفر صادق (ع) در پیاده‌راه بجنورد
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات